A devizahitelesektől elvett pénzből fizetheti Orbán a választási csalást!

Elképesztő! Orbánék a magyar emberekkel fizettetik meg azt, hogy megfigyelhetik és kontroll alatt tarthatják az egész országot! Mindez egy alig feltűnő gazdasági hírből derült ki. Eszerint a Mészáros Lőrinc holdudvarához tartozó 4iG vállalati kötvényeket akar kibocsátani, hogy jelentős részben ebből fedezzék a T-Systems megvásárlását a Telekomtól. A kötvényekből 20 milliárdot a jegybank vásárolhat fel a kötvényvásárlási programja keretében.

Vagyis ez azt jelenti, hogy

Orbán strómanja az MNB-től kapott pénzből veszi meg azt az informatikai céget, amely a Nemzeti Választási iroda választási rendszerét  is ellenőrzi!

A kétharmad részben jegybanki forrásokból vásárolt T-Systems ezen kívül felügyeli a NAV hálózatbiztonsági fejlesztéseit, milliárdos megbízásokat kapott a MÁV-tól és a BKV-tól és gyakorlatilag megkerülhetetlenné vált a magyar közigazgatásban, valamint az állami és önkormányzati cégeknél. Ezen kívül azt se felejtsük el, hogy a Telekom Magyarország legnagyobb távközlési cége, és az a cég, amely az informatikai hátországát biztosítja, gyakorlatilag mindenre rálát, hiszen ők biztosítják a technikai hátteret az összes kapcsolattartáshoz, amely a vállalat hálózatán belül létrejön. Ez pedig azt jelenti, hogy

Mészáros cége totális megfigyelést építhet ki: valós időben nézheti és hallhatja, hogy melyik ügyfél hol jár, és kivel mit beszél!

Az igazán vérforraló azonban az, hogy Matolcsy György mindezt abból a pénzből fizeti a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cégnek, amit tőlünk, magyar emberektől hajtottak be! A Magyar Nemzeti Bank ugyanis százmilliárdokat kaszál azon, hogy az olcsón vásárolt devizát drágán adják el, mert mesterségesen gyenge szinten tartják a forintot. Hogy emiatt magyar családok tízezrei mentek tönkre a többszörösére dráguló devizahitel miatt, az Matolcsy Györgyöt és a Fideszt soha nem érdekelte. Ők csak azt nézték, hogy annyi pénzt sajtolhatnak ki az emberekből, amennyit akarnak.

Most pedig a tőlünk elvett pénzből figyelhetnek minket és felügyelhetik a választások informatikai rendszerét.

Nyugodtan kijelenthetjük: ekkora gazemberséget még egyetlen hatalom sem csinált a magyar néppel.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!