Hatalmas öngólt rúgtak Orbánék – ezúttal a rossz emberbe kötöttek bele

Kockázatos vállalkozás ez, főként a legújabb gazdasági válság előtt.

Nagyon úgy néz ki, hogy itt az újabb kultúrharc, erre utalhat legalábbis Boldog Istvánnak, a Fidesz ügyeletes homofóbjának legújabb Facebook-posztja. Boldog azon borult ki, hogy a Coca Cola a napokban olyan plakátokat helyezett ki a budapesti aluljárókban, melyeken meleg párok kólát isznak.

Több sem kellett a nemzetféltő Fidesznek, a tarlósi BKV egyből sietve elhatárolódott, a Pesti Srácok pedig egész oldalas cikkben rettegett, elvégre ki tudja, vajon hányan fognak “bemelegedni” a plakátok láttán. Boldog is nagyon kiakadt, és Facebook-oldalán

a Coca Cola bojkottjára szólított fel.

A képviselő kijelentette, egy korty kólát sem hajlandó addig meginni, amíg a cég el nem távolítja a plakátokat a főváros köztereiről. Hogy vajon miért félnek ennyire ezek a nagyon heteró, nagyon keresztény férfiak attól, hogy a plakátoktól a végén még megkívánják egymást, azt sajnos nem részletezte a posztjában.

Arra ugyanakkor kíváncsiak lennénk, hogy vajon mennyi köze van Orbán Viktornak Boldog akciójához, nehéz elképzelni ugyanis, hogy csak úgy hagyná, hogy bármelyik alattvalója kultúrharcot hirdessen a beelegyezése nélkül. Vajon nem gondolja Orbán, hogy talán nem feltétlenül jó ötlet a világ egyik legbefolyásosabb cégével összeakasztania a bajuszt? Különösen azok után, hogy már ő maga is bevallotta, hogy egyre nagyobb az esélye egy újabb súlyos gazdasági válságnak Magyarországon. Ami a legtöbb független elemző szerint – legutóbb épp Ausztriában írtak erről – akár a rendszere végét is jelentheti.

Vajon megéri ezért a néhány plakátért ezt megkockáztatnia?

Itt olvasható Boldog posztja:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!