Saját felelősségére ment haza a súlyos beteg humorista!

forrás: youtube

Saját felelősségére hagyta el a kórházat az agyvérzésen átesett népszerű humorista, Sas József. Az előadó még év elején Thaiföldön lett rosszul, akkor először egy phuketi kórházban kezelték, majd márciusban betegszállító repülővel hozták haza. Ezt követően a János kórház neurológiai osztályán gyógyították két hétig, majd Budakeszire, az Országos Rehabilitációs Intézetbe került, innét vitték át a Mazsihisz Szeretetkórházba, ahonnét a múlt héten hazament. Felesége a Blikknek azt mondta, még maguk az orvosok sem tudják, hogyan alakul a művész egészségi állapota.

„Az igazság az, hogy ez a betegség rosszabb, mint a rák”

– jelentette ki Zsuzsa asszony, hozzátéve: mindent megtesz, hogy férjének szép és tartalmas napjai legyenek. Zenét hallgatnak, filmeket néznek, a nyaralásokon készült fotókat veszik elő. Felesége segít a népszerű humoristának öltözködni és tisztálkodni is, de emellett egy gondozót is alkalmaznak. Az asszony szerint Sas József állapota lassan javul.

„Szellemileg teljesen friss a férjem, de néha kicsit összezavarodik, és hirtelen nem tudja, hol van vagy hogyan került haza”

Zsuzsa asszony azt mondja, most abban bizakodnak, hogy az otthoni környezet jótékony hatással lesz férje egészségi állapotára. A humorista ugyanis nagyon szereti a társaságot, a nagy beszélgetéseket, s most, hogy már kijött a kórházból, vendégeket is fogadhat.

„Jóska nagyon hálás azért a sok szeretetért, amit kap”

– mondta a humorista felesége. „Bízom benne, hogy minden rendben lesz, de tényleg nem tudjuk, mi vár még ránk.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!