Ezért vásárol fel Orbán mindent! Pokoli terve van!

Fotó: REUTERS/Francois Lenoir/

Elképesztő ütemben kapja a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó  4iG Nyrt. az állami megbízásokat és kerül szinte monopolhelyzetbe rendkívül fontos területeken. Legutóbb a MÁV biztonsági rendszereinek kiépítésére, üzemeltetésére és karbantartására kiírt 900 milliós pályázatot nyerte meg a vállalat, amely tavaly került Mészáros Lőrinc cégbirodalmába. Többek között

megvásárolták a Telekomtól a T-Systemset, amivel megkerülhetetlenné váltak a magyar közigazgatásban, az állami és önkormányzati cégeknél.

A vállalat felügyelheti a Nemzeti Választási Iroda elektronikus választási rendszerét és a NAV hálózatbiztonsági fejlesztéseit is.

A BKV-nál egy 19 milliárd forint értékű informatikai tendert nyert a cég,  amely ezen kívül több mint kétezer iskolába szállíthat interaktív táblákat 4 milliárd forint értékben és 800 millióért újíthatja fel a BKV telefonhálózatát.

Jól látható, hogy az agresszív piaci terjeszkedés olyan területeken történik, amelyek az ország működése szempontjából kulcsfontosságúak. Mindez arról árulkodik, hogy

Orbánék készülnek arra, hogy ha elfogy a politikai támogatottságuk, akkor a gazdasági erejükkel tartsák maguknál a hatalmat.

Valószínűleg a Fideszben is tudják, hogy hamarosan eljöhet az idő, amikor már nem lesz elég szavazójuk. A hatalmat azonban ebben az esetben sem akarják átadni. Orbán arra készül, hogy ha el is veszíti a választásokat, képes legyen megbénítani Magyarországot. A gazdasági befolyását arra fogja felhasználni, hogy megvédje a vagyonát.

Ha nem a Fidesz nyer, az Orbán-birodalomhoz tartozó területek szabotálni fogják az ország működését!

Akadozó kommunikáció, megugró munkanélküliség, kényelmetlenségek az élet szinte minden területén – erre készül Orbán, ezért vásároltatja fel szinte az egész országot. Ezért kell neki szinte minden: hogy ha nem úgy szavazunk, ahogy azt ő szeretné, pokollá tehesse a magyarok életét.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!