Drónnal berepültek Orbán birtoka fölé – döbbenetes, amit találtak

Hadházy Ákos Facebookon számolt be az esetről.

Két év után újra berepült egy drónnal Orbán alcsútdobozi birtoka fölé Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. Ismeretes, két éve kiderítette, hogy a majorságot 2011 óta Mészáros Lőrinc fizeti Orbánéknak, papíron az ő neve alatt fut a terület bérlése, de azt valójában az Orbán-család használja. Hadházy szerint Mészáros ezért évente 15 milliót csurgat – már-már pénzmosásra emlékeztető módon – a miniszterelnök családjának zsebébe.

Hadházy most ismét berepült drónnal a területre. Mint írta, a legfeltűnőbb változás a két évvel ezelőtti állapothoz képest, hogy

az elképesztő luxus tovább bővült,

jól látható a képeken, hogy készül egy új épület a korábban már felújított egykori cselédszállás és az istálló között (merthogy ilyenek is vannak). A második cselédszállást – igen, akkora birtokról beszélünk, hogy két cselédszállás is volt rajta – ezenkívül teljesen átépítik, ezzel az “elegáns megoldással” – ahogy fogalmaz – az emeleti szobák egy óriási központi hallt fognak körülvenni.

orbán 8
Forrás: Hadházy Ákos – Facebook

További változás, hogy gyönyörűen kiépítettek egy nagy konyhakertet. Két éve Hadházy szerint itt még csak egy fóliasátor mutatta, hogy Orbánék szeretnek kertészkedni. A képviselő a posztban azt is megjegyezte, hogy a cégadatokból látszik, hogy Mészáros időközben már kifizette a maradék bérleti díjat, és “távozott” az uradalomról. Persze előtte még megvette a birtok szomszédságában található golfklubot és a hozzá tartozó kastélyt. Mert telik rá, a magyarok szépen összedobták neki.

Hadházy Facebook-posztja itt olvasható teljes terjedelmében:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!