Tarlós rettegve menekül a közröhej elől!

Kép: Nol.hu

Tarlós úgy viselkedik, mintha már nem is ő lenne Budapest főpolgármestere! Miután már csaknem egy hete azon röhög az egész ország, hogy a fővárosi fideszesek M5-ös metrónak akarják átkeresztelni a szentendrei HÉV-et, Tarlós megpróbál úgy tenni, mintha semmi köze nem lenne az egészhez.

A főpolgármester ugyanis azt nyilatkozta, hogy ez az egész nevetséges. A baj ezzel csak az, hogy Tarlós majdnem egy hétig hallgatott, és csak akkor szólalt meg, amikor már látta, hogy mindenki rajtuk gúnyolódik.

Tarlós rájött, milyen kínos a HÉV fideszes átnevezése és hogy ez jelentősen rontja az ő választási esélyeit.

A főpolgármester most persze igyekszik úgy tenni, mintha neki semmi köze nem lenne ehhez az egészhez, sem a Fideszhez, a fővároshoz meg pláne. Olyanokat mond, hogy „ez ellen tiltakozom, ez kezelhetetlen, ez így egy ostobaság”, majd azt is hozzátette: a tervasztalon nevezhetik metrónak a HÉV-et, de ez nem igaz, ez a világ vicce, amin minden épeszű ember röhög. Amikor pedig felvetették neki, hogy a kérdéses határozatot mégiscsak az a főváros fogadta el, aminek ő az első számú vezetője, Tarlós azt mondta: az óbudai fideszes polgármester a felelős, ő kezdeményezte, hogy metróként vegyék figyelembe a szentendrei HÉV-et.

Tarlós azt sugallja: Óbuda fideszes polgármestere a hülye, tessék rajta röhögni!

Persze az is elég nevetséges, hogy Budapest főpolgármestere úgy nyilatkozik egy fővárosi fideszes javaslatról, mintha ő teljesen kívülálló lenne. Valószínűleg a tanácsadói javasolták ezt neki, akik érzékelhették, hogy a HÉV átkeresztelését övező közröhej könnyen ráéghet. Ezért kellett hát gyorsan nevetségesnek minősítenie az ötletet.

Tarlóst azonban leleplezi, hogy csaknem egy hétig hallgatott!

Mert azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy egy ilyen léptékű javaslat napvilágot láthat anélkül, hogy arra a Fidesz vezetői és maga Tarlós nem bólintanak rá? Csak hát a dolog rosszul sült el, Tarlós pedig igyekszik kihátrálni belőle. Ezért csinál úgy, mintha nem is ő lenne Budapest főpolgármestere.

Ősztől egyébként ez könnyen valóság lehet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!