Sosem látott mélységbe süllyedt Heller Ágnes halála kapcsán a köztévé

Vitathatóan elérte a gödör alját a köztévé.

Tegnap este érkezett a hír, hogy 90 éves korában elhunyt Heller Ágnes magyar filozófus. Óriási veszteség ez az országnak, óriási veszteség a világnak. Magyarország az egyik legnagyobb szellemi óriását, gondolkodóját veszítette el.

Erről azonban mit sem tudhatna az, aki a köztévé este 10-es híradójából próbált értesülni a nap legfontosabb híreiről.

Heller haláláról ugyanis egy fél perces blokkban sem emlékeztek meg.

Ezt gondolja ma a mocskos Orbán-rezsim a magyar nemzet egyik legnagyobb 20-21. századi gondolkodójáról. Ezt gondolja Orbán Viktor a magyarokról. Orbán annyiba nézi a magyarokat, hogy hagyja – pusztán azért, mert Heller súlyos kritikákkal merte illetni ocsmány rendszerét -, hogy inkább egyáltalán ne értesüljenek arról, mekkora nagyságot veszítettek el, mintsem hogy megkockáztassa, hogy túl sokan halljanak arról, mi mellett állt ki a filozófus.

Ő ugyanis mindent képviselt, amit Orbán nem, és Orbán minden aljas gazemberséget megtestesít, mellyel szemben Heller kiállt. Orbán világosan megüzente a magyaroknak: az alapján ítéljük meg az életeteket, hogy mennyit tettetek le a rezsim asztalára. Ha keveset, vagy netán még ki is álltatok vele szemben, akkor nem hogy nem fogunk megemlékezni rólatok, de még a nemzet emlékezetéből is megpróbálunk kitörölni titeket.

De legyen világos: Heller Ágnest még akkor is emlegetni fogjuk, amikor Orbán Viktor és bűnös rendszere már csak egy szerencsétlen lábjegyzet lesz a történelemkönyvekben.

A valódi érték ismérve ugyanis az, hogy túléli a hamisat, ami a helyére próbálja hazudni magát. Egyszer Orbán Viktort is eléri majd a vég, és nem hogy gyászolni nem fogják őt, mint Heller Ágnest, de milliók lesznek azon, hogy azt is minél gyorsabban elfelejtsék, hogy valaha is létezett.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!