Már nyíltan provokál Szili Katalin – minden jóérzésű magyarba belerongyolt

Mintha nem ebben az országban élne a miniszterelnöki megbízott.

Meglátogatta a Rákóczi Szövetség diaszpóratáborát Szili Katalin. Ez az a rendezvény, amelyen négy kontinens 15 országából 350 olyan, 10 és 28 év közötti fiatal vesz részt, akik valamilyen módon kötődnek a magyar nemzethez. Szili olyannyira meghatódott a kormány “hétköznapi nemzetpolitikáján” – ahogyan ő nevezte -, hogy azt mondta, idézzük:

“Csaknem 30 évvel a rendszerváltás után eljutottunk oda, hogy az egész nemzet együtt gondolkodik, együtt dobog a szíve.”

Hogy vajon tényleg a magyarokra gondolt-e, vagy valamelyik másik népre, azt sajnos nem részletezte. Mindenesetre ha arra gondolt, lehet, hogy a nagy magyar összeborulásra azért még várnia kell egy picit. Sajnos az ország közhíradója jelenleg ugyanis ott tart, hogy nem érzi kötelességének, hogy értesítse az ország lakosságát az egyik legnagyobb magyar ikon, Heller Ágnes halálhíréről, ha ez az ikon korábban kritizálni merte a miniszterelnököt.

Ha tetszik Szilinek, ha nem, a helyzet úgy áll, hogy két Magyarország létezik, egy 2-2,5 millió fős és egy 7-7,5 milliós, melyekből az előbbi rendszerint sportot űz abból, hogy levegőnek nézze az utóbbit. Abban, hogy ez így alakult, nem mellesleg nagy szerepe van a közösen dobogó magyar szívekről ábrándozó (vagy hazudozó) Szili Katalinnak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!