Magyarország lett Európa pöcegödre! – A horvátok mellett már mások is hozzánk szállítják a szennyvíziszapot!

FILE PHOTO: Hungarian Prime Minister Viktor Orban arrives at the EU summit in Brussels, Belgium, March 9, 2017. To match Special Report HUNGARY-ORBAN/BALATON REUTERS/Francois Lenoir/File Photo - RC1BE9545E00

Mint arról már korábban beszámoltunk, tavaly a horvát főváros összes szennyvíziszapját Magyarországra szállították, így nagyjából 41 ezer tonna mocskot tettek le hazánkban. Most pedig a 24.hu arról számolt be, hogy ljubljanai rendszámú teherautók bukkantak fel azon a részen, ahova korábban a a horvát szennyvíziszapot lerakták.

A Székesfehérvár határában lévő agyagbányába, 2018-ban Szlovénia egy éves termelésének megfelelő mennyiségű szennyvíziszap érkezett.

A szlovén környezetvédelmi hivatal végül megerősítette a tényt, hogy 2018-ban összesen 30 ezer tonna szennyvíziszapot szállítottak Magyarországra, ami az Eurostat adatai alapján az ország szennyvíztermelésének egy teljes évének a mennyisége.

Így most már a horvátok mellett a szlovénok szennyvíziszap-lerakó telepévé emelkedett az ország, melyből természetesen mi magyarok nem látunk hasznot, maximum a telep környékén érezhetjük a bűzt, ami a telepről érkezik, az lehetséges egészségügyi kockázatról nem is beszélve.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!