Lebukott a polgármester – erre hisztizni kezdett

Tarlós István kormánypárti koszorúban - Budapest, 2015. december 22. Borbély Lénárd (b), Wintermantel Zsolt (b3), Bús Balázs (b4) és Karsay Ferenc (j) Fidesz-KDNP-s képviselõk Tarlós István fõpolgármesterrel (b2) beszélgetnek a Fõvárosi Közgyûlés ülése elõtt a Városháza dísztermében 2015. december 22-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Az ellenzéki pártok újpesti szervezetei közös közleményt adtak ki, melyet változtatás nélkül közlünk:

Megértjük a fideszes Wintermantel Zsolt hisztérikus magyarázkodását a Kakukk vendéglő ügyében. Kiderült, hogy a polgármester törzshelyét legalább 52 millió forint önkormányzati megrendeléssel tömték ki.

Megértjük érzékenységét és kétségbeesését, hiszen valószínűleg véget ér Wintermantel Zsolt, politikustársai és csatolmányaik féktelen habzsolása, dőzsölése a Kakukk vendéglőben, melyről fél Újpest tudott, és számtalan újpesti nap mint nap szemtanúja volt, munkaidőben is. Értjük a Kakukk vendéglő hisztérikus és agresszív, feljelentéssel fenyegető reakcióit is.

Már ők is értik, hogy a jövőben mi nem fogunk kivételezni velük. Kellemetlen lehet megmagyarázni a többi újpesti étteremnek, hogy ők hogyan kaszáltak legalább 52 milliót az önkormányzattól, miközben mások nem voltak ilyen “szerencsések”.

Wintermantel Zsolt és a Kakukk vendéglő számára is legyen egyértelmű: a jövőben nincs habzsolás, dőzsölés, nincs kivételezés, hanem a fair play szabályai szerint egyenlő esélyeket biztosítunk mindenki számára.

A Momentum Mozgalom, a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP, a Jobbik újpesti szervezetei

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!