Orbán retteg az ellenzéki egységtől – új stratégiát dolgozott ki!

Fotó: AFP PHOTO / Christof STACHE

A Fidesz pécsi elnöksége közölte hétfőn a hírt, hogy az őszi választásokon a Fidesz – KDNP közös jelöltet fog indítani az Összefogás Pécsért Egyesülettel (ÖPE), melytől azt remélik, hogy lesz esélyük legyőzni az ellenzéki összefogás közös jelöltjét – közölte az atv.hu.

Az ellenzéki összefogás egyre több városban és településen valósul meg, és az előzetes felmérések alapján, ez a szövetség eredményesnek fog bizonyulni, így rengeteg helyen bukhat meg a kormánypárti hatalom.

A Fidesz mostani döntése is azt tükrözi, hogy kezdenek rájönni arra, ha nem próbálnak ki egy új stratégiát, akkor elbuknak.

Az így létrejött hármas szövetség (Fidesz-KDNP-ÖPE) azt ajánlja a város választópolgárainak, hogy az általuk indított kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázót, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökét, Vári Attilát válasszák Pécs polgármesterévé.

Bejelentette továbbá a kormánypárt azt is, hogy nem csak a megyeszékhelyen, de további 18 pécsi egyéni választókerületben lesz közös jelöltje ennek a hármas szövetségnek.

Az együttműködés indoklásában kiemelik: “Pécset meg kell védeni Gyurcsány Ferenctől, a baloldali maffiapártoktól”, valamint közös erővel kell megóvni a város jövőjét.

Orbánék nem bíznak semmit sem a véletlenre, így a mostani választás alkalmával kidolgoznak egy 10 éves programot is, tehát ha most nyernének, akkor bíznak abban, hogy még 10 évig ők irányíthatják majd azt a régiót.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!