Orbán beismerte, hogy a Fidesz egy bűnszervezet

Normális országokban a politikusok úgy irtóznak a bűnözőktől, mint ördög a tömjéntől. Tudják ugyanis, hogy elég csak egyetlen közös fotó, egy kósza pletyka, elég a gyanú árnyéka, és máris kettétörik a szépen ívelő karrier. Normális országban ugyanis senki sem mossa le a bűnözőkkel mutatkozó pártemberekről, hogy az alvilág hálójába kerültek, maffiózók érdekeit szolgálják, de legalábbis kapcsolatot tartanak fenn velük, ami ugye máris kizárja azt, hogy a becsületes állampolgárok rájuk szavazzanak.

Persze, mindez csak normális országokban van így. De Magyarország sajnos nem ilyen hely, mivel itt a a bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással gyanúsított Simonka György együtt pózol Orbán Viktorral a miniszterelnök fogadásán. Sőt, ezt maga Simonka posztolja ki a közösségi oldalára azzal a szöveggel, hogy „Miniszterelnök Úr fogadásán a Karmelita korostorban.”

Teszi mindezt az a Simonka, akit még maga Polt Péter, a Fidesz házi főügyésze sem tudott megvédeni, ezért kénytelen volt ellen eljárást indítani ellene, miután Simonka mentelmi jogát felfüggesztették. A kormányfő mindennek tudatában fogott kezet vele és együtt mosolyognak a kamerába!

S hogy miért nem zavarja mindez a kormányfőt? Roppant egyszerű.

Orbán ezzel beismerte, hogy a Fidesz is egy bűnszervezet! Ezért ő még ezt is megteheti!

A Fidesz már régóta teszteli a társadalom tűrőképességét. Amikor azt hisszük, hogy ez már sok és túlfeszítették a húrt, akkor pár hónap múlva kiderül, hogy szó sincs erről. Éppen hogy tudatosan csinálnak mindent. Így szoktatják át az embereket lassan a saját értékrendjükre. Ami tegnap még felháborító volt, ma már elfogadott társadalmi norma. Simonka és Orbán találkozása is egy ilyen mérföldkő. Ha az emberek azt látják, hogy semmi következménye annak, ha a miniszterelnök nyilvánosan egy csalóval parolázik, akkor annak az az üzenete, hogy igazából ez természetes. Az lesz a közfelfogás, hogy

nem történt semmi, csak az országot irányító bűnözők pártjának két tagja találkozott. Nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább menni.

Így szoktatnak minket hozzá ahhoz, ami miatt más, normális országokban már százezrek lennének az utcán.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!