Most kellene kirúgatni mindenhonnan Bayert – gyalázatos kijelentést tett a műsorában

Sokat elárul a HírTV-ről, hogy ezt adásba engedte.

A Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa a róla elnevezett show-ban azt fejtegette, hogy szerinte egy egészséges heteroszexuális férfi miért szükségszerűen homofób. Bayer szerint azért, mert egy ilyen férfi irtózik annak a látványától, ha két férfi csókolózik – persze arról egy szót sem szólt, hogy vajon attól is irtózik-e, ha két nő teszi ugyanezt -, emiatt szerinte muszáj homofóbnak lennie.

Bayert szemlátomást cseppet sem érdekli, hogy a homofóbia nem azt jelenti, hogy mennyire szívesen néz férfiak közötti szexet az ember, hanem azt, hogy mennyire különbözteti meg őket hátrányosan a társadalom többi tagjához képest.

Bayer kijelentése semmilyen civilizált televízióban nem állná meg a helyét. Azért nem, mert nincs az a felelős szerkesztő, aki hagyná, hogy műsora hozzájáruljon a társadalmi gyűlölködéshez.

A fideszes propagandista azonban nemcsak hozzájárult ehhez, de egy lépéssel tovább is ment, amikor ezután még meg is szavaztatta közönsége férfi tagjait, hogy szerintük is undorítóak-e a homoszexuálisok. Miután természetesen igen lett a válasz, Bayer azzal mentegette magukat, hogy “ők nem tehetnek arról, hogy [a férficsók] irtózattal, utálattal tölti el őket”.

“Nyilvánvaló, hogy az ő fogalmaik szerint mi mindannyian homofóbok vagyunk, és ezért minket Nyugaton kirúgnának a munkahelyünkről, de legalább itt ebben a stúdióban jelentsük ki, boldogan, bátran és büszkén: igen, mi azok vagyunk”

– büszkélkedett saját buta söpredék mivoltára Bayer.

Aki kíváncsi, itt visszanézheti a jelenetet:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!