Botrány! Orbánék látni és hallani fogják, hol járunk és kivel mit beszélünk!

Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor Kép: twitter @reinharduhrig

Orbánék megveszik a Magyar Telekom T-Systems nevű informatikai cégét. Az vevő ugyan névleg az a 4iG Nyrt. nevű vállalkozás, amelyet Jászai Gellért, Mészáros Lőrinc közeli üzlettársa vezet, de azt ugye mindenki tudja, hogy Mészáros valójában az Orbán család strómanja, vagyis nyugodtan mondhatjuk, hogy Orbán mostantól a távközlési és informatikai piacra is rátette az enyves kezét.

Mivel ezek olyan üzletágak, ahol nagyon sok az állami megrendelés, a fideszes tolvajlogikával érthető is, hogy miért vásárolja be ide is magát az Orbán család. De ne feledkezzünk meg egy másik, legalább ilyen fontos körülményről sem:

a Telekom informatikai cégének megvásárlásával Orbán totális megfigyelési lehetőség birtokába jut!

A Telekom ugyanis Magyarország legnagyobb távközlési cége. Az a vállalkozás, amely a Telekom informatikai hátországát biztosítja, gyakorlatilag szinte mindenre rálát, hisz ők biztosítják a technikai hátteret az összes kapcsolattartáshoz, amely a vállalat hálózatán belül létrejön. Ez tehát gyakorlatilag azt jelenti, hogy

akár valós időben nézhetik, hogy melyik ügyfél hol jár, és kivel mit beszél!

Nem nehéz rájönni, hogy ezzel milyen fegyver kerül a hatalmához bármi áron ragaszkodó Fidesz kezébe. Olyan totális megfigyelési rendszer épülhet ki itt rövid időn belül, amilyet eddig legfeljebb csak Kínában láthattunk. Beszélgetések lehallgatása, szöveges üzenetek rögzítése és dokumentálása, a cellainformációk alapján emberek tartózkodási helyének megfigyelése és elemzése – ezek alapján bárkire rászállhatnak és pokollá tehetik az illető életét.

Ha a Fidesz inogni érzi a hatalmát, élni is fog ezzel a lehetőséggel!

Amíg a T-Systems a németek kezében van, a fideszes titkosszolgálatoknak még be kell tartaniuk a hivatalos megfigyelési procedúrát, bírósági engedélyekkel, hatósági jegyzőkönyvek vezetésével. Ám onnantól, hogy ez az informatikai cég az Orbán család kezébe kerül, elég csak beengedni a szolgálatok szakembereit, akik pontosan tudják, hogyan lehet a leghatékonyabban használni a mindenre és mindenkire rálátó technológiát. És mivel saját cégről van szó, attól sem kell tartani, hogy mindez kiszivárog!

És akkor ez még csak a megfigyelés. Mert a jövőben

az sem lehet meglepetés, ha a Telekom hálózatán működő ellenzéki portálok hirtelen működési zavarokkal kezdenek majd küszködni például választások idején…

Látható hát, hogy Orbán totális diktatúrája a szemünk előtt épül, és senki sincs biztonságban.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!