Beteljesült Mészáros álma – megkapta amire vágyott

Már tavaly nyáron lábra kapott a hír, hogy Mészáros Lőrinc szívesen megvenné a Telenort. Ennek azért volt akkor esélye, mert a cseh PPF-csoport irányítása alá került a mobilszolgáltató magyarországi, bulgáriai, montenegrói és szerbiai cége. Ekkor jelezte Mészáros, ha megoldható, őt érdekelné a magyar rész. Ám ez a vásárlás nem jött létre.

Azonban ha Mészáros Lőrinc telefonálni akar, akkor bizony ha törik, ha szakad, vesz magának egy szolgáltatót. A Mészáros Lőrinchez közeli, Jászai Gellért többségi tulajdonában álló 4iG

megvásárolta a T-Systems Magyarországot, mellyel a társaság és leányvállalatai is tulajdonába kerülnek.

Ugyan a részletes feltételrendszert a következő hónapokban dolgozzák ki, a főbb pontokban már megegyeztek. Így a megállapodás a cég kis- és középvállalati értékesítési üzletágát nem érinti, ezt majd átszervezik a Magyar Telekomba. Mészárosnak így sem lesz oka panaszra, mert 4iG és a Magyar Telekom ezután partnerségre lépnek, így hosszú távon továbbra is a T-Systems értékesítheti a Telekom távközlési szolgáltatásait a nagyvállalati, és -most kapaszkodjanak meg- a közszféra szegmenseiben.

A bolt tuti, és akinek itt van mobilelőfizetése, az innentől kezdve lehet olcsóbban tudja majd hívni a helyi Fidesz irodákat is. Ideje szolgáltatót váltani.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!