Az egyik legkátékonyabb figura került most fontos pozícióba, ennek komoly következményei lehetnek

MTI / Vajda János

Az új kidolgozott Nemzeti alaptantervről már a bemutatása előtt azt mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy “ez így ebben a formában biztosan nem lép életbe”, ugyanis volt egy olyan problémája vele a kormánynak, amire senki normális ember nem gondolt volna:

“nem elég keresztény, nem elég hazafias, nem elég nemzeti. Összességében: túl független.”

ma már látjuk a CEU és az MTA kapcsán, hogy a független tudomány az a kormány számára nem tudomány, hanem üldözendő liberális métely.

Na, ennek akarnak most véget vetni, és olyan nemzedéket kinevelni, akiknek már eszükbe sem jut gondolkodni, eszükbe sem jut majd kitörni a Trianon-Kereszténység-Nacionalizmus gondolkodáskör Bermuda-háromszögéből, hanem örökre ott maradnak, irányítható állampolgárokként, Orbán legnagyobb megelégedésére.

Ennek első fázisa, hogy

a lovagkereszttel kitüntetett, nácibarát Takaró Mihály

lesz a felelős azért, hogy Nemzeti alaptanterv humán műveltségterületeket érintő részeiben jobban tükröződjön a hazafias szemlélet. Hogy mit is jelent ez pontosan, azt nem tudjuk, de Takaró eddigi munkásságából sejthetjük, mi vár gyermekeinkre.

Takaró ugyanis leplezetlenül rajong Hortyért, az antiszemitizmusáról ismert Nyírő Józsefet és a numerus clausus hívét, Tormay Cécile-t zseninek tartja, a Nyugatot viszont „kis zsidó lapocskának” titulálta, Kertész Imre magyarságát megkérdőjelezte, Spiró Györgyöt pedig a következőképpen jellemezte egy interjúban: “ez az ember, Spiró György, nevezzük embernek most…

Takarónak a képernyőn is helyet adtak nemegyszer,Száműzött magyar irodalom címmel  a Duna Televíziónfutott műsorában Tormay, Sinka, Szabó, Wass és Nyírő méltatása mellett kitagadta a magyarok közül a zsidó származású írókat.

Nagyjából sejthető, hogy mi vár gyermekeinkre, ha ez a gondolatvilág kerül be a hivatalos magyar oktatási rendszerbe. Lesz feladatunk,

sokkal többet kell otthon beszélgetnünk gyermekeinkkel, ha nem akarjuk hogy végleg átmossák az agyukat.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!