Ennél vastagabb bőrt már csak Orbán képén találni – Farkas Flórián megint a képünkbe röhögött

Az ATV kérdezte a Parlament folyosóján Farkas Flóriánt arról, hogy mi a véleménye az EU Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) jelentéséről, amiben büntetőeljárást javasoltak a hozzá köthető, Híd a munka világába program miatt.

A politikus a feltett kérdésekre érdemben nem válaszolt, helyette többször is azt ismételgette, hogy “Köszönöm szépen!”, majd besietett az ülésterembe.

Az OLAF jelentése szerint az 1,6 milliárd forintos uniós támogatást, amit a szociális szövetkezetekre adtak, elherdálta az Országos Roma Önkormányzat, melynek vezetője volt Farkas Flórián. A politikus nevéhez köthető program keretében felvették a támogatást, melyből például egy gellérthegyi luxusvillára költötték a pénzt.

A jelentésből az is kiderült, hogy az OLAF korábban beidézte Farkas Flóriánt, az Országos Roma Önkormányzat volt vezetőjét, aki az idézésen nem jelent meg, később is csak utasításra ment el az OLAF irodájába.

Arról azonban továbbra sem lehet tudni, lesz-e valamilyen következménye az OLAF jelentésnek, felelősségre fogják-e vonni Farkas Flóriánt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!