Aki gyűlölködést szít az előválasztáson, a Fidesz kottájából játszik!

Mostanában elég sok szó esik az ellenzéki együttműködésről, illetve arról, hogy Orbánék mennyire nem szeretnék, ha ez valóban működne.

Bár Puzsér megjelenése azzal fenyegetett, hogy az ellenzéki előválasztás hangos cirkusszá silányul, ez végül is nem következett be: Puzsérnak nem sikerült sem szétvernie, sem komolytalanná tennie az ellenzéki jelölt-jelöltek erőfelmérését.

Innentől kezdve a Fidesz csak egyféleképp akadályozhatja meg azt, hogy az ellenzéki szavazók egyetlen jelöltre szavazzanak.

A Fidesz egyetlen reménye, hogy az előválasztás során az egymással vetélkedő ellenzéki jelöltek hívei annyira megutálják egymást, hogy később se legyenek hajlandók a végső győztesre szavazni.

És hát valljuk be: ha a háttérben van egy ilyen terv, akkor azt elég jól működtetik a kitalálói.

Karácsony Gergelyre például olyan rágalmak, vádak és sértések záporoznak, hogy ha ő nyer, bizony erősen kétséges, hogy a DK fővárosi szavazói ősszel hajlandóak lesznek-e elmenni és rá szavazni?

De ugyanez a helyzet, ha Kálmán Olga lesz a befutó. Vajon hány MSZP és Párbeszéd szimpatizáns lesz képes ezek után behúzni az ikszet az egykori televíziós műsorvezetőre?

Erős a gyanú, hogy mindezt a Fidesz manipulátorai alakítják így.

Aki gyűlölködést szít az előválasztáson, az a Fidesz malmára hajtja a vizet!

Nem árt, ha az ellenzéki szavazók ezt észben tartják és nem engedik magukat befolyásolni – bármennyire is csábítónak tűnik az, hogy egymás torkának essenek. A végén ugyanis Tarlós István és Orbán Viktor fog nevetni.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!