A főpolgármester-jelöltek vitája helyett Rogán feleségének adták le a műsorát

Forrás: Instagram

Már nagyban zajlik az előválasztás, melynek célja, hogy a jelenlegi kormánypárt által támogatott főpolgármester ellen, azaz Tarlós István ellen, egyetlen közös jelöltet tudjon indítani az ellenzék.

Az előválasztáson több ellenzéki párt is jelöltet indított, melynek végén a legtöbb szavazatot begyűjtött jelöltet fogja a teljes ellenzék támogatni a főpolgármester választáson.

A nagy jelentőségű ellenzéki szervezés azonban nem érte el az állami közmédia ingerküszöbét. Vasárnap élőben vitáztak az ellenzéki jelöltek, melyet egyedül az ATV közvetített, a közmédia pedig a Magyarország szépe című műsort adta élőben – közölte a 444.hu.

Hozzá kell tenni, hogy MTVA a Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília holdudvarához tartozó Digital Minds Kft.-nek 52,6 millió forint+áfát, azaz bruttó 66 millió 802 ezer forintot fizetett — derült ki abból a szerződésből, amit közérdekű adatigénylést követően kapott meg a 24.hu.

Pénteken beszélt azonban az előválasztásról Tarlós István, aki szerint az egész előválasztás komolytalan, ráadásul ez nem is egy rendes választásnak minősül, csupán “agitprop tevékenység”.
Az ellenzéki jelöltek programját komolytalannak tartja, és annak ellenére, hogy nem nagyon szeret ellenzékiekkel tárgyalni, állítása szerint ő nyitott lenne a vitára.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!