Börtönbe kerülhet Orbán kebelbarátja, ezúttal csúnyán túlfeszítette a húrt

Fotó: Euronews

Akár börtönre is ítélhetik Budaházy Györgyöt amiatt, hogy ismét megzavart egy Pride-rendezvényt.

Emlékezetes, nemrégiben egy Budapest Pride filmvetítést zavart meg szélsőjobboldali cimboráival a terrorizmussal is elítélt radikális aktivista. Orbán elvbarátja ezúttal a TámPONT Mikro Közösségi Térben megrendezett Pán Rapid Randi nevű eseményen jelent meg a Hatvannégy Vármegye Mozgalom tagjaival.

A Mérce beszámolója szerint a rendbontók egyike érdeklődőnek adta ki magát, akit a rendezők az előzetes regisztráció hiánya ellenére jóhiszeműen beengedtek. Az így bekerülő férfit hamarosan követték Budaházyék is, akik elkezdték sértegetni és kamerázni a megjelenteket.

Mivel a felszólítás ellenére sem voltak hajlandóak távozni, a rendezők kihívták a rendőrséget.

Az nem derült ki, hogy végül sor került-e rendőri intézkedésre, de ha igen, Budaházy alaposan megütheti a bokáját, ugyanis bár meg kell ismételni az eljárását, melyben 13 év börtönbüntetésre ítélték terrorizmus és más erőszakos cselekmények miatt,

határozottan nem fog jót tenni az ügyének, hogy pontosan ugyanolyan félelemkeltő tetteket hajt végre, amelyekért korábban elmarasztalták.

Budaházy nemrégiben azzal került be a hírekbe, hogy egy kiszivárgott felvételen bevallotta, a Fidesz segíti a szélsőjobboldali Mi Hazánk Mozgalmat.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!