Gulyás Gergely lényegében megfenyegette a budapestieket

Forrás: ATV

Minden korábbinál fontosabbá vált, hogy mindenki részt vegyen az előválasztáson.

Miközben hatalmas érdeklődés mellett megkezdődött a budapesti előválasztás, és a legóvatosabb becslések is több mint 10 ezer fő felé becslik csak az első nap megjelentek számát, úgy tűnik, a Fidesz alaposan elkezdte félteni Tarlós székét,

erre utalhat legalábbis, hogy Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a kormányinfón lényegében megfenyegette a budapestieket.

Amikor megkérdezték a jelöltekről és az előválasztásról, Gulyás azt mondta, szerinte a baloldalon egy ígéretverseny indult, ebben a kormány nem hajlandó részt venni. Szemlátomást a fenyegetőzésben viszont az élen akar járni, Gulyás ugyanis kijelentette, hogy

miután az előválasztás jelöltjei lényegesen kevesebbet tudnának elérni a kormánynál, mint Tarlós, ezért mind súlytalanok.

A kancelláriaminiszter tehát lényegében azt üzente a budapestieknek, hogy vagy a mi jelöltünkre szavaztok, vagy úgy jártok, mint Esztergom, Hódmezővásárhely vagy Rákospalota (ahol fél éve a Fidesz miatt nem lehet elfogadni a költségvetést, ami miatt be kellett fagyasztani az önkormányzati dolgozók fizetését).

Közben az ATV-nek Tarlóst is sikerült megszólaltatnia a jelöltekről, ő sem kevésbé gyalázatos stílusban azt mondta,

jobb lett volna, ha az előválasztást megelőzi valamiféle előorvosi vizsgálat, szerinte ugyanis megőrültek a jelöltek, ha azt hiszik, ígéreteikre lenne fedezet.

De mást is mondott, a Magyar Hírlapnak adott interjújában többek között olyanokat, hogy

  • Kálmán Olgáról semmi nem jut az eszébe,
  • Nem találkozott még olyan emberrel, aki hallott volna a Momentum jelöltjéről,
  • Karácsony Gergelyt ismeri a legjobban, de ő meg hiába képviselő, nem szokott dolgozni,
  • Gyurcsány Ferencen kívül nincs karizmatikus politikusa a baloldalnak, épp ezért az előválasztás jelöltjei jobban kiszolgálnák Gyurcsányt, mint ő Orbánt.

A Tarlósról szóló videó itt megtekinthető:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!