Kiderült, miben azonos a holland miniszterelnök és az Orbán-klán

Feltehetően mindannyian tudnak kerékpározni.

Csakhogy a holland miniszterelnök a munkahelyére – a holland kormányba – kerekezik naponta, nincs várcsúcsi többmilliárdos rezidenciája, sem magánhadserege.

HollandMark Rutte egy 80 négyzetméteres lakásban él, leginkább kétkeréken jár a munkahelyére, nem fél az emberektől, elvégre egy volna közülük. A gyerekeinek nincs kastélya, a falubeli gázszerelője nem lett milliárdos, veje nem nyer milliárdos állami pályázatokat, amint az apja sem jut közpénzmegrendelésekhez, amiknek elveszthetné a közpénzjellegét.

Legalábbis így tudjuk s ezidáig nem is cáfolta senki.

A magyar miniszterelnök apja, Orbán Győző idén a vállalkozásaiból közel 2 milliárd forint nyereséghez jutott. Amit szerényen ki is vett.

A magyar miniszterelnök falubeli gázszerelője és gyerekkori jóbarátja 25,4 milliárd osztalékhoz jutott a vállalkozásaiból idén, amit szerényen ki is vett. Nem, nem fordított ebből egyetlen petákot sem karitatív célra avagy hajdani nagybirtokos kollégája, gróf Széchényi István példáját követve a Magyar Tudományos Akadémia megmentésére.

A magyar miniszterelnök vejének, a saját farkán és az állami megrendeléseken felkapaszkodó Tiborcz István ingatlanos cégeként ismertté vált BDPST Zrt.-nek forgalma 2018-ban, adózás után 1 milliárd 37 millió forint nyereséget termelt.

A cikk eredetileg a szabadhir.hu portálon jelent meg: Kiderült, miben azonos a holland miniszterelnök és az Orbán-klán címmel.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!