Végre! Visszaveszik a lopott milliárdokat – itt van a Tiborcz adó!

Kép forrása: Facebook

Karácsony Gergely adott interjút az Indexnek, amiben elárult egy-két olyan pontot is a programjából, ami nagyon várt újdonságot fog hozni!

“Vissza fogunk szerezni a budapestiek számára azokból a magánvagyonokból, amelyek a NER-elit luxusvilláiban, medencés házaiban rejlenek. Hogy mindenki értse, miről van szó,

nevezzük ezt Tiborcz-adónak.”

– mondta a főpolgármester jelölt. Majd részletesen ki is fejtette, mit ért ez alatt: “A magánlakások építményadó-mentessége általában véve helyes, de miért kéne ezt fenntartani a NER-világ szaporodó luxusingatlanjaira? … Számításaink szerint nagyjából a félmilliárd forint feletti ingatlanokra vonatkozna a Tiborcz-adó. A lényeg, hogy az elnyomó rezsim kivételezettjei visszafizessenek valamennyit a közös kasszába.”

“a Tiborcz-adóval fogunk visszavenni abból, amit a fideszes oligarchák elvettek a budapestiektől.”

Karácsony az interjúban azt is elárulja, hogy a befolyt összegekből hogyan fejlesztené a bérlakás állományt a lakhatási problémák megoldására. Őszintén szólva, felkaptuk a fejünk a terv hallatán, és erőteljes bólogatásba kezdtünk, mert

  1. Végre egy terv, ami megpróbálja vissza venni az ellopott pénzünk,
  2. Ízig-vérig baloldali gondolkodású,
  3. Egy olyan programot szélesítene ki, amit Karácsony Zuglóban már sikerre vitt.

Nem lennénk meglepve -az elmúlt időszak tapasztalataiból kiindulva- ha holnap valamelyik másik főpolgármesterjelölt is bejelentené ugyanezt, más, vagy akár ugyanezen néven.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!