Semjén kapuzárási pánikja miatt javasol több pornót?

Semjén Zsolt és Orbán Viktor egymásnak gratulálnak (képünk illusztráció) // kép: Népszava

Zavarba ejtő törvényjavaslatot nyújtott be Semjén Zsolt, a KDNP elnöke. Az állítólag mélyen keresztény miniszterelnök-helyettes ugyanis médiaszolgáltatással kapcsolatos törvénymódosításban azt javasolja, hogy a jövőben normál tévécsatornán is lehessen pornót sugározni.

A kereszténydemokraták ezzel a kormányprogram szintjére emelték a felnőttfilmek nézésének támogatását.

Ami azért – valljuk be – meglepő. Mert akárhogy is kutatunk emlékezetünkben, valahogy nem rémlik, hogy a templomokban vagy akár csak a keresztény tanításokban sokszor magasztalták volna, ha egyszerre két-három férfi próbál szexuálisan hozzáférni egyetlen nőhöz. Hogy a többi variációt a különböző segédeszközökkel, az aktusokba bevont állatokkal és egyebekkel már ne is említsük.

Igaz, a törvényjavaslatban az is szerepel, hogy a normál csatornákon sugárzott pornót csak egyedi kód megadásával lehessen majd nézni, de ahhoz képest, hogy most ilyet csak külön fizetős adókon lehet látni, ez mindenképp jelentős könnyítésnek mondható a szexuális tartalmú műsorok elérésében.

Adódik hát a kérdés:

miért fontos Semjén Zsoltnak, hogy több csatornán is lehessen pornót nézni?

Az első és leginkább magától értetődő válasz az, hogy személyesen érintett. Hisz közismert, hogy mennyire odavan a vadászatért is, aminek az érdekében szintén sokat lobbizik. Az általa felkarolt témák között említhetjük a fegyvertartás könnyítését, a vadászható fajok körének bővítését vagy épp a 2021-es vadászati világkiállítást, amelyre állítólag 50 milliárd(!) forintot szán a kormány és csak az előkészületekre 7 milliárdot tapsolnak el. Ha ezt vesszük alapul, könnyen elképzelhető, hogy

Semjén Zsoltot elfogta a kapuzárási pánik, ezért támogatja annyira a pornóműsorok könnyebb elérését.

A másik magyarázat, hogy a kormány így szeretné elérni, hogy minél több gyerek szülessen. Talán úgy gondolják, hogy ha a házaspárok a csatornák között kattintgatva több pornót látnak, jobban kedvet kapnak az ott látottak empirikus kipróbálásához.

Ám ha ez áll Semjén pornóbarát törvényjavaslata mögött, óriásit tévednek. A magyar családok kedvét a gyerekvállaláshoz ugyanis nem a gruppenszex és nem is az állatos pornóvideók hozzák meg.

Magasabb fizetések, működő egészségügy és kiszámítható létbiztonság.

Ezt kellene megadni a magyar embereknek, nem pornót, aminek amúgy sincs semmi köze sem az intimitáshoz, sem pedig az érzelmekhez.

De hát honnan is tudhatná ezt Semjén? Hisz fogalma sincs se a családokról, se kereszténydemokráciáról.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!