Elkeseredett fideszes írt levelet Orbánnak – döbbenetes, milyen kérdéseket tett fel!

Az alábbiakban egy fideszes szavazó levelét közöljük, amit Orbán Viktornak írt. Nem is kommentáljuk. Minden szava önmagáért beszél.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Engedje meg, hogy gratuláljak a nagyszerű választási eredményhez, amivel Ön és a FIDESZ megörvendeztette ezt a gyönyörű országot! Nagyszerű érzés hogy a MAGYAROK megmutatták Európának és a világnak, hogy van még olyan nemzet, ahol fontosak azok az értékek, amiket apáink hagytak ránk.

Éppen ezért vagyok most nagyon megdöbbenve. Kérem, ne haragudjon meg Miniszterelnök Úr, de nem értem, hogy egy ilyen óriási GYŐZELEM után miért kell együttműködni a Soros által pénzelt liberálisokkal és zöldekkel??? Miért mond ilyet Gulyás Gergely? Ön is biztos hallotta és remélem, hogy ennek meglesz a következménye!!!

A FIDESZ abszolút világosan kimondta, hogy a baloldal, a liberálisok és a zöldek Soros pénzéből a bevándorlást támogatják. Miért akarnak szóba állni ezzel a bevándorláspárti bandával? Gulyás Gergely nem gondolkodik? Azt akarjuk, hogy hozzánk is behozzák az afrikai migránsokat? A liberalizmus egy fertőzés Európában, amit el kell söpörni!!! A FIDESZ nem állhat szóba ilyenekkel!

A másik nagy baj a Néppárttal van. Egy ilyen hatalmas GYŐZELEM után miért nem léptek még ki, Miniszterelnök Úr? Hiszen két hete nagyon jól meg tetszett mondani, hogy a Néppárt balra húz és többségbe kerültek benne a bevándorláspárti erők. És ez abszolút be is igazolódott!!! A Néppárt ma már a liberálisokkal meg a zöldekkel tárgyal! Miért vesz részt egy ilyen összeesküvésben A FIDESZ? Miért támogatják mégis ezt a Webert, akiről Ön világosan kimondta, hogy ALKALMATLAN?

Tisztelt Miniszterelnök Úr, a FIDESZ eddig megvédte ezt az országot! Most azonban úgy tűnik, mintha feladták volna ezt a harcot! Migránssimogató liberálisokkal működnek együtt, a bevándorláspárti Néppártban akarnak maradni, az ALKALMATLAN Webert támogatják!!!

Félve mondom ki, de egyre inkább úgy tűnik, hogy a FIDESZ-t is megvette Soros!

És ez nem csak az én véleményem. Sok emberrel beszéltem és mind azt mondták, hogy ha a FIDESZ nem lép ki a Néppártból és valóban együttműködik a bevándorláspárti erőkkel, tömegesen hagyják ott a szavazóik. Sajnos azt kell mondanom, hogy velem együtt.

Tisztelettel:

B. Z

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!