Lecsípne a fizetésekből a Fidesz, hogy később lenyúlhassa!

Fotó: MTI

A Fidesz felkészült arra, hogy közvetlenül kifoszthassa a lakosságot. Már nem vesződnek új adókkal, egyenesen a megkapott fizetések egy részét akarják elvenni. Ezt célozza Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke (ÁSZ) javaslata, mely szerint a jövőben a munkáltatók a fizetés egy részét ne adják oda a dolgozóknak, hanem kötelezően a dolgozó megtakarítási számlájára utalják. Mert hogy ez milyen nagy segítség lenne, hogy a családok spórolhassanak.

Aha.

Ugye mindenki emlékszik, hogyan nyúlta le a Fidesz az emberek 3000 milliárdos magánnyugdíjpénztári megtakarítását?

Akkor azt mondták, hogy aki ebbe nem megy bele, az nem kap majd nyugdíjat. Erről később kiderült, hogy hazugság volt, egyszerű blöff. Azt is bizonygatták, hogy a pénz az emberek saját egyéni számlájára kerül. Erről nemrég vallották be, hogy szintén hazugság volt, mivel a Fidesz egyszerűen elköltötte, felélte a teljes összeget.

Ezért akarja a Fidesz, hogy a fizetések egy része kötelezően egy megtakarítási számlára kerüljön. Hogy a jövőben legyen mit lenyúlni.

Beigazolódni látszik, amit Kéri László politológus jósolt 2018 elején a Fideszről:

„A gazdasági életet felosztották maguk között, szétcsorgatták az uniós pénzeket. Most már csak a lakosság van hátra, őket lehet fosztogatni.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!