Kövér Lászlóból előbújt az MSZMP káder, és újra rothadni kezdett a nyugat

Vasárnap tartott beszédet a székelyföldi Csíkzsögödön, a Szentháromság Plébániatemplom keresztúti bronzdomborműveit megáldó szentmise után Kövér László, az Országgyűlés elnöke – közölte a hirado.hu. A homofób kijelentéseiről ismert Kövér, most beszédében olyanokat mondott, mint például:

a nyugati világot a halál kultúrája fenyegeti, amely anyagi érdekektől vezettetve szét akar verni minden lelki közösséget.

Kihangsúlyozta, hogy Szent II. János Pál pápa a romboló nihilizmust nevezte a halál kultúrájának, ami anyagi érdekektől vezérelve szét akarja verni a lelki közösségeket, tehát a családjainkat, a hitbéli gyülekezeteinket és még a nemzetet is.

Kövér végül annyira beleélte magát beszédébe, hogy kijelentette:

“a halál kultúrája a szabadság nevében a rend ellen fordul, a jog nevében a demokrácia létére tör”.

Kifejtette, hogy ennek “célja a természetes közösségek felmorzsolása olyan, a nemi, családi, vallási és nemzeti önazonosságukból kiforgatott, fogyasztói lényekké silányított egyénekre, akik értéktudatuk elveszítése miatt már képtelenek érdekeik felismerésére, képtelenek az önvédelemre, és ezért biztosabban alávethetők, uralhatók és kifoszthatók”.

“Mindez ellen az európai embereknek csak a keresztény hite, a gyermekáldást vállaló családi szeretetközössége és az értékeiben öntudatos nemzeti közössége nyújthat védelmet”

– hívta fel az emberek figyelmét a házelnök azok után, hogy még Orbán Viktor is inkább a BL-döntőt választotta a pápa csíksomlyói miséje helyett.

Az Országgyűlés elnöke szerint a zsögödi keresztút egy európai emlékeztető arra, hogy hit, hűség és áldozat nélkül senki számára nincs sem megmaradás, sem feltámadás.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!