Bámulatos növekedést produkál Rogán Antal feleségének és Sarka Katának közös cége

Forrás: tv2.hu

Az elmúlt években egyre több elképesztő üzleti sikernek lehettünk tanúi. Az ország legismertebb gázszerelője, Mészáros Lőrinc, olyan tehetséggel építi fel birodalmát, amit még külföldön is megirigyelnének, nem véletlen került az ország 100 leggazdagabb emberét felsoroló lista élvonalába, de mellette feltűnik egy másik sikercég is, ami szintén hatalmas bravúrral termeli a pénzt.

Rogán Antal feleségének, Rogán Cecíliának és Sarka Katának a közös cége a Nakama & Partners Kft., olyan dinamikus növekedésben van, hogy szinte nincs ami megállítsa – közölte a 444.hu.

A cég a köztévé által sugárzott magánszépségverseny megrendezésében és a Mikulásgyár szervezésében is részt vett, ami igencsak kifizetődőnek tűnik.

Rogán Cecília és Sarka Kata még 2015-ben indították útnak közös vállalkozásukat, ami 2016-ban 51 milliós bevételt hozott nekik, majd 2017-ben 517 milliót, 2018-ban pedig már 1192 millió forintot.

Tehát két év alatt sikerült 23-szoros növekedést produkálnia a két üzletasszonynak, így már át is lépték az egymilliárdos küszöböt.

A cég a honlapján négy referencia munkát mutat be: a szépségverseny megrendezésén és a Mikulásgyár lebonyolításában való segédkezés mellett megemlítik Rakonczai Imre zongoraestjét és a Femcafé Inspiráló Nők Estjét.

Mindamellett, hogy Rogán Cecília és üzlettársa ügyesen felfuttatták a céget és hatalmas összeg folyik be a kasszába, az üzletasszonyok azt is elérték, hogy ennek egészen nagy hányadát nyereséggé alakítsák át.

Így a Nakama & Partners által megtermelt tiszta haszon 2016-ben 7,7 millió forint volt, ami 2017-ben már 221 millióra majd 2018-ban 438 millióra duzzadt.

Tehát a cég adózott nyeresége, Cecíliáék vezetésével, két év alatt 56-szorosára nőtt.

A két tulajdonos a 2017-es év után már 82 millió forint osztalékot tudtak kivenni cégükből, de miután 2018-ban majdnem megduplázták a hasznot, így az osztalék is nagyobb lett, 136 millió forintot tudtak kivenni.

Természetesen mivel többségi tulajdonosként szerepel a cégben Rogán Cecília, így az osztalékból is ő kap többet, bár az üzleti titkok, hogy mennyivel kapott többet, mint Sarka Kata, de talán támpontként szolgálhat az a pénzügyi jelentés, miszerint Rogán Cecília munkadíja 12 millió forint, Sarka Katáé 9,6 millió volt a tavalyi évben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!