Nem tudnak leállni, újabb sarcra bólintottak rá a fideszesek!

Nem tud leállni a Fidesz az emberek megadóztatásával! Most épp a dugódíj bevezetéséről határoztak a főváros közgyűlés kormánypárti képviselői. Ráadásul egészen sunyi módon tették mindezt! Előbb leszavazták a patkányhelyzetet kivizsgáló bizottság felállítására tett ellenzéki javaslatot, majd amikor az MSZP és a DK képviselői tiltakozásként kivonultak az ülésteremből, a fideszes többség szélsebesen megszavazott 70 előterjesztést – köztük azt, amely szerint Budapesten bevezetik a dugódíjat.

A Fidesznek nem elég a 400 forintnál is drágább benzin és az úthasználati díj, újabb adót vetnek ki az autósokra!

A dugódíj bevezetését a Budapesti Mobilitási Terv tartalmazza. Bár ez a terv három különböző költségkerettel számol, a kidolgozott javaslatok mindegyikében ott van a dugódíj bevezetése.

Az Orbán által bábként rángatott Tarlós István egyébként már 2015-ben tervezte a dugódíj bevezetését, méghozzá két lépcsőben:  akkor először egy 5000 forintos Budapest-matricát terveztek, aminek érvényessége a főváros teljes közigazgatási területe lett volna, második lépcsőben pedig egy belvárosi zónadíjjal számoltak, amiért külön kellett volna fizetni.

Hogy most mekkora összeget akar a Fidesz leakasztani az autósokról. még nem tudni. Egy biztos:

az a fővárosi autós, aki a Fideszre szavaz, a dugódíjra szavaz.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!