Lebukott az álellenzék – előkerült egy felvétel, ami bizonyítja, hogy Orbán csicskásai

A videót a Gulyás Márton-féle Partizán osztotta meg.

Régóta mennek a találgatások, hogy a Mi Hazánk vajon Orbán csicskapártja-e. Sokan azért gondoltak erre, mert a kormánymédia feltűnően sok időt és felületet biztosított nekik az utóbbi egy évben, valamint mert gyanúsan profi kampányt folytattak az EP-választás előtt (arról nem is beszélve, hogy feltűnően sok pénzt szórtak el úgy, hogy hivatalosan költségvetési támogatást sem kaptak).

Ennek most pont kerülhet a végére, miután a nyilvánosságra került felvételen Budaházy György, a hazai szélsőjobb emblematikus alakja elmondja, hogy a Mi Hazánk eleve azért alakult, mert

a Fidesznek szüksége volt egy pártra, ami összefogja a nemzeti radikális szavazókat.

Budaházy azt is beismerte – ahogyan az előbb is írtuk -, hogy a Fidesz aktívan segítette őket a politikai tevékenységükben (nem véletlen, hogy ekkora hátszéllel még egy ilyen szélsőjobbos csürhe is képes volt több mint 3 százalékot szerezni vasárnap).

A radikális aktivista szerint “egy kicsit a Fidesz forgatókönyve”, hogy egyszerre üssék a Jobbikot, de azért ne bánjanak teljesen kesztyűs kézzel a Fidesszel sem, mert állítása szerint így lehet a leginkább beterelni a Jobbik szavazótáborát a kormánypártok égisze alá.

“A Fidesznek van egy elképzelése, hogy neki mi kéne, és ezt a Mi Hazánk beteljesíti”

– jelentette ki a “hazafi” Budaházy, Toroczkai László pártelnök legközelebbi bajtársa, végérvényesen pontot téve azokra a találgatásokra, hogy a Mi Hazánk vajon tényleg a Fidesz megrendeléseit teljesíti-e.

A felvételt itt megtekinthetik:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!