Kiszivárgott beszélgetés! Kitalálta a Fidesz, mivel hülyít tovább!

Elcsíptünk egy beszélgetést. Aki eljuttatta hozzánk, állítja, hogy egy patkányra erősített diktafon segítségével sikerült rögzítenie, amit aztán szöveghűen leírt. Az írás valódiságát illetően vannak kétségeink, de végül úgy döntöttünk, hogy az olvasóra bízzuk, mennyire tartja szavahihetőnek az alábbiakat. A következő pár hétben úgyis minden kiderül…

– Figyelj Árpád… Kiraknak minket a Néppártból.

– Csodálkozol, főnök? Te mondtad, hogy uszítsam rá a lesifotósaimat erre a Manfred Weberre, akit alkalmatlannak neveztél…

– Nem értesz. Engem nem lehet csak úgy kitenni sehonnan!

– Oké, akkor majd azt mondjuk, hogy a Fidesz kezdeményezte az eddigi együttműködés megszüntetését, mert a Néppárt a Soros-féle bevándorláspárti érdekek hálójába került és elment balra. Te maradtál ott, ahol eddig is voltál.

– Ez jó, ez tetszik! Figyelj csak… ne mondjuk esetleg azt is, hogy a Néppárt megtagadta a konzervatív és keresztény értékeket és azokat már csak a Fidesz képviseli?

– Remek, főnök, már fel is írtam… imádni fogják.

– Esetleg azt is hozzátehetnénk, hogy mostantól mi vagyunk a Néppárt, és valójában mi rúgtuk ki azt a több mint 160 árulót…

– Szerintem ne toljuk túl. Itthon annyi is bőven elég lesz, hogy kiállsz és megmondod, hogy ezt a csatát is megnyertük, a Fidesz ellenállt a bevándorláspárti erőknek és megvédjük Magyarországot.

– Apropó, bevándorlás… nyomjuk még?

– Most egy darabig csak takarékon. Így is elég nehéz volt úgy migránsozni, hogy egy sem volt az országban. A végén már éheztetnünk kellett őket a déli határon, de még így sem voltak hajlandók hőbörögni.

– Rendben. De van itt még valami. Ha Brüsszelben nem leszünk a Néppártban, ezek a nyomorult bürokraták ránk fognak szállni, hogy mire költöttük a támogatásokat. Ha nincs mögöttünk semmilyen erő, még a végén visszafizettetik…

– Semmi gond főnök, a számláidat nem lehet lenyomozni… azt a pénzt majd behajtjuk az embereken.

– De akkor csökkenni fog a népszerűségünk.

– Akkor ne adóknak nevezzük, hanem függetlenségi hozzájárulásnak. Vagy Európában maradási illetéknek. Tök mindegy, a lényeg, hogy mindenkinek azt mondjuk: a Soros-hálózat miatt Magyarország kevesebb pénzt kap az EU-tól, és ez az ára annak, hogy hazánk az unióban is megőrizhesse kulturális és gazdasági szuverenitását. Sokan örömmel fognak fizetni.

– Egy darabig. Aztán már nem.

– Akkor majd úgy fogjunk kommunikálni, hogy ezt a pénzt az Európai Unió sajtolja ki a magyar emberekből. Haragudjanak Brüsszelre.

– Zseniális vagy Árpád. És akkor elkezdhetjük mondogatni, hogy mennyivel jobb lenne egy Keleti Föderációhoz tartozni, mint ehhez a kizsákmányoló nyugati EU-hoz.

– Pontosan, főnök.

– Rendben. Akkor legközelebb innen folytatjuk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!