Figyelem! Ukrán szavazókat utaztat a Fidesz! Mondjuk az ellenszert!

Képünk illusztráció, nem a cikkben szereplők láthatók rajta, nem az említett határszakaszon készült. Fotó forrása: police.hu

Ha nem mentél el szavazni, akkor majd szavaznak helyetted a lefizetett fideszes ukránok, akik még magyarul sem tudnak! Sőt. Orbán még rendőri segítséget is ad nekik!

Kiderült ugyanis, hogy Orbánék Kisvárdára vezényeltek harminc készenléti rendőrt, hogy pont a magyar EP-választás ideje alatt a meggyorsítsák a határátkelést Ukrajna felől. Mivel az utóbbi hónapokban mást sem lehetett hallani, mint hogy a Fidesz csak úgy szórja az állampolgárságot az ukránoknak, ez csak csak egyet jelenthet.

A Fidesz rendőrökkel biztosítja, hogy minél több ukrán szavazhasson rájuk!

Hallhattuk eleget, hogy hány ukrán kap magyar nyugdíjat, a kisvárdai kórházba pedig már tolmáccsal érkeznek a magyarul sem tudó ukrán betegek. A Fidesznek persze pontos Kubatov-listája van ezekről az emberekről is és Orbánék most benyújtják a számlát: valamennyi álmagyar ukránért elmennek. És hogy semmi fennakadás ne legyen, a mi pénzünkön fenntartott rendőrséggel biztosítják nekik a minél gyorsabb átkelést a határon, hogy aztán szavazhassanak a magyarok helyett.

És hogy mit lehet tenni az ukrán szavazók ellen? Nagyon egyszerű: nekünk is el kell menni szavazni!

Orbánék két dologban bíznak. Az egyik, hogy miközben ők minden szavazójukért külön elmennek, az ellenzéki szavazók majd otthon maradnak. A másik reményük pedig az, hogy az az ellenzéki polgár, aki elmegy szavazni, nem a legerősebb MSZP-Párbeszéd összefogásra voksol, hanem a többi pártra – és az ilyen mandátumot nem érő maradék szavazatok majd a Fideszhez kerülnek.

Vagyis egyszerű a megoldás.

Ha sokan szavaznak az MSZP-Párbeszéd összefogásra, Orbán ukrán trükkje nem működik!

Ehhez azonban este 7-ig nagyon sok embernek kell szavaznia. Döntse el mindenki, akarja-e, hogy magyarul sem tudó ukránok döntsenek Magyarország európai jövőjéről…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!