Lebuktak Rogánék! A helikopterezés semmiség volt ehhez képest!

Több helikopter is kijönne abból a pénzből, amennyiért Rogán Antal és felesége luxusautókat béreltek az elmúlt tíz évben. Most kiderült, hogy volt, amelyik autónak a használatáért félmillió forintot fizettek – havonta!  Könnyű kiszámolni, hogy az Audi A6-os és az Audi Q5-ös használatáért kiperkált összeg éves szinten vélhetően több mint 10 millió forint volt.

Miközben Rogán Antal egész fizetése nem volt annyi, mint a két luxusautó bérleti díja!

Ja, és a feleségének, Cecíliának is csak 2016 óta van jövedelme.

Adódik hát a kérdés: vajon miből telik Rogán Antalnak és családjának ilyen fényűző életre, Pasa Parkos luxuslakással, személyzettel, helikopterezéssel és luxusautókkal, ha a legális fizetésük a közelében sincs annak, mint amennyit költenek?

Talán érdemes lenne az adóhivatalnak megvizsgálnia Rogánék vagyonosodását.

Esetleg kiderülhetne, hogy milyen csatornákon kerülnek a súlyos százmilliók a propagandaminiszter családjához.

Hogy Rogánnak és feleségének pénzügyi értelemben van mit takargatnia, a napnál is világosabb. A luxusautókat is azért bérlik, hogy azokat ne kelljen beírniuk a vagyonnyilatkozatukba. Illetve beleírták ők a bérlést, de az még csak olcsóbb Audi A3-as autókról szólt. Amik aztán Rogán szerint elromlottak, ezért kénytelenek ők most ezekkel csereként kapott a luxusautókkal járni… hosszú évek óta…

Hogy ez így sokkal drágább, mintha megvennék az Audikat? Na és? Rogánéknak megér ennyit ez a kis trükk, pláne, hogy a számlát velünk fizettetik ki!

De azért Rogán is ugyanazt mondja, mint a többi fideszes: szavazzon mindenki rájuk.

Ezek tényleg mindenkit hülyének néznek.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!