Komoly hibát vétett a Fidesz a kampányban – feljelentés lett a vége

A Fidesz a kampány utolsó hetében ráhúzott még egyet a kampányára, és Budapest és a vidéki települések leginkább frekventált részein plakátok ezreit szereltette fel aktivistáival közvilágítási és villanyoszlopokra. A probléma ezzel csak az, hogy

engedély nélkül!

Az ELMŰ, mint az ország egyik legnagyobb közszolgáltató oszloptulajdonosa amikor az ellenzék tervezett hasonlót, arra nem adott engedélyt. Arra hivatkozott a szolgáltató, hogy a vadplakátolás rendkívül veszélyes, és az áramszolgáltató üzemvitelére is káros tevékenység.

A Fidesz ezzel azt akciójával visszanyúlt a rendszerváltás utáni, még szabályozatlan idők módszereihez, amikor is a versengő pártok minden függőleges felületet kihasználta a plakátolásra, mindenféle sufni tuning módszerekkel.

A Facebookról már eltávolított fotók tanulsága szerint, volt olyan település, ahol maga a fideszes polgármester drótozza fel a plakátokat, bizonyítván pártjához és kormányához való hűségét. Valószínűleg, mikor megtudták, hogy

az egész úgy szabálytalan ahogy van,

akkor távolították el a közösségi portálról a bizonyító erejű fotót. Az MSZP mindenesetre feljelentést tett közérdekű üzem működésének megzavarása miatt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!