Félelem Magyarországon – ezek után mindenkinek világos lesz, mi folyik itt!

A Financial Times nyomonkövettel Frans Timmermans és Manfred Weber európai kampánykörútját, melyet egy terjedelmes cikkben le is közöltek. A cikknek magyar vonatkozása is van, nem csak Manfred Weber szólalt meg a Fidesszel kapcsolatban, amiről itt írtunk, hanem Frans Timmermans, a szociáldemokraták csúcsjelöltje is.

Ő a kampánykörút varsói állomásán árulta el, mi tette neki teljesen nyilvánvalóvá, hogy komoly problémák vannak Magyarországon. Timmermans februári hazánkban tett körútja során szakszervezetek képviselőivel is találkozott, de megdöbbent, mert

„Az volt a kérésük, hogy senkinek se mondjuk el, hol lesz a találkozó, a helyiségnek ne legyen ablaka. Két meghívott pedig állítólag azért nem jött el, mert telefonhívást kaptak a kormánytól, amiben arra figyelmeztették őket, hogy ne találkozzanak velem.”

Sajnos, a kormányzati fenyegetés és a mindent megmérgező félelem légköre nekünk hétköznapi dolog. Talán most már Európa kulturáltabb felében is meg fogják érteni, miért nem hallgathatnak a Orbán diktatúrája kapcsán.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!