Totális a rettegés a Fideszben, teljesen kikelt magából Orbán szóvivője

Minősíthetetlen stílust engedett meg magának Kovács Zoltán.

Ismét megszólalt Twitteren a kormány nemzetközi szóvivője. Kovács ezúttal a Washington Post egy szerzőjének írásán akadt ki, melyben Richard Cohen Orbán és Trump találkozóját elemzi.

Az amerikai újságíró nem túl finom véleményében azt írja, hogy Magyarország “már maga mögött hagyta a legszebb napjait” (jelenleg sajnos nehéz lenne vitatkozni ezzel), az 1956-os dicső kiállására “a jelenlegi, történelmileg vak generáció” már nem is emlékszik. Végig sorolja, hogy Orbán hogyan építette le Magyarországon a jogállamot, majd megmagyarázza, hogy Trumpnak miért nem szabadott volna fogadnia őt a Fehér Házban.

Erre kezdte el Kovács Zoltán, hogy Cohen véleménye csak újabb bizonyítéka a „keleti parti liberális elit döbbenetes tudatlanságának és arroganciájának”.

„Azt írja Magyarországról, hogy a legjobb napjait már maga mögött hagyta. Több mint 10 millió magyar, aki minden nap bebizonyítja az ellenkezőjét üzeni neki: Menj a francba!

– írta Kovács, sokadszorra is alkalmazva a vérlázító retorikát, mellyel mindannyiunk nevében beszél.

Vasárnap szerencsére azonban végre lesz arra lehetőségünk, hogy egyszer és mindenkorra kifejezzük a szavazófülkékben: a miénkben ugyan nem!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!