Erőszakkal próbáltak meg bejutni a TV2 épületébe, hogy megzavarják a műsort

Forrás: YouTube.com

Váratlan esemény zavarta meg kedd este a TV2 Tények című adását. A Jobbikos Jakab Péter szeretett volna bejutni az adásba, hogy érvényt szerezzen a Nemzeti Választási Bizottság és a Kúria határozatának, ami kimondja, hogy a kampányidőszak alatt a csatorna köteles a kiegyensúlyozott tényközlés érdekében az ellenzék sajtóeseményeiről is hírt adni, nem csak a kormánypárti eseményekről – közölte a 444.hu.

A műsor végén azonban Gönczi Gábor ezt mondta be:

“Történt egy váratlan fejlemény. Adásunk alatt erőszakkal megpróbáltak a jobbikosok betörni a TV2 épületébe. Ezt az élő adást Jakab Péter akarta megzavarni. Amikor berontottak, az egyik dolgozónk, az egyik kollégánk a fenyegetés miatt elájult, és mentőt kellett hozzá hívni. A Jobbik arra hivatkozott, hogy a TV2 nem vesz részt a kampányrendezvényeiken, holott az igazság az, hogy több eseményre és a választási eseményére sem engedi be a TV2-t.”

Jakab egyébként ugyan azt az “EZ A TÉVÉ HAZUDIK” feliratú pólót viselte, mint amivel a Hír TV műsorvezetőjét is sokkolta. Végül azonban a kísérlet nem járt sikerrel, nem tudta beolvastatni a párt sajtótájékoztatójának anyagát, így nem tudott érvényt szerezni annak a határozatnak sem, ami kötelezi a csatornát arra, hogy ne csak a kormánypártot helyezze előtérbe.

A sikertelen kísérlet után Jakab Péter egy másik videót is készített a TV2 épülete előtt, melyben elmondta, hogy a Nemzeti Választási Bizottság már többször is elmarasztalta a csatornát és összesen már 25 millió forint bírságot szabott ki rá, ennek ellenére a TV2 nem hajlandó teljesíteni kötelezettségét. Valamint elmondta:

“Nagyon sajnáljuk, hogy amikor megérkeztünk, akkor volt egy fiatalember, aki rosszul lett. Ő maga azt mondta, hogy azt hitte, hogy terroristák érkeznek.”

Jakab hozzátette, ez is annak az eredménye, hogy az Orbán-kormány napi szinten menekültekkel és terroristákkal ijesztgeti az embereket, folyamatos agymosást végeznek.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!