Saját embere leplezte le Orbán csodafegyverét – a választást is eldöntheti, amit felfedett

Alighogy kiadták az ukázt, máris lebuktatta Kubatovékat a fideszes képviselő.

Tegnap kapták ki központilag a Fidesz képviselői, hogy az EP-választás hajrájában hangolják össze Facebook-kampányaikat. Ezt elég sikeresen vették, sok fideszes politikus tett fel fotót közösségi média oldalára, melyen embereket hívogatnak.

Zsigmond Barna Pál, Újpest egyik fideszes képviselője is nekiveselkedett a feladatnak. Fel is rakott egy képet, amin éppen szorgosan telefonál. Erre még Orbán is büszke lenne – sóhajthatott Zsigmond, miközben közzétette a képet. Későn vehette észre, hogy számításába hiba csúszott:

véletlenül ugyanis egy olyan fotót pakolt fel, amin épp a híres-hírhedt Kubatov listát böngészi telefonálás közben.

Emlékeznek, ez az a lista, amelyen a választók adatait halássza a Fidesz, és amelyben Támogató, Elutasító és Bizonytalan oszlopokba sorolja őket.

Szintén ez az a lista, amely olykor a legfontosabb fegyvere egy-egy választás eldöntéséhez a Fidesznek.

Zsigmondnak gyorsan leszólhattak fentről, mert szinte azonnal módosította a képet, azon a lista már nem látható, csak az, hogy telefonál.

Forrás: Facebook – Zsigmond Barna Pál – ez az eredeti fotó

A Fidesz egyébként az utóbbi napokban nagyon megtolta a kampányát. A Kubatov-listák bevetésével szemlátomást biztosra akar menni, célja az lehet, hogy minél magasabbra tolja a részvételi arányt a szavazók mozgósításával. Ha sikerül neki, a bejutási küszöb megemelkedik, ekkor pedig több 5 százalék körüli párt is veszélybe kerülhet – ahogyan a rájuk leadott voksok pedig feleslegessé válhatnak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!