Életveszélyben él a magyar táncművész!

Fotó: TV2

Tudja, hogy bármikor megtörténhet a baj, mégsem hajlandó sem elköltözni, sem pedig segítséget kérni Medveczky Ilona, aki egyedül él egy budai villában. A híres díva elárulta, hogy

többször elájult már és ilyenkor senki sincs, aki segíthetne neki, vagy értesítené a mentőket.

Négy éve például a kutyái mentették meg az életét, amikor elcsúszott a jégen és eszméletét vesztette. Szerencsére az állatok addig bökdösték az orrukkal, amíg magához nem tért. Nyáron pedig sokszor annyira belefeledkezik a kerti munkákba, hogy elfelejt inni és ezért ájul el.

Ráadásul Medveczkynek már a látása is rossz, szürkehályog van mindkét szemén, amit műteni kellene, de a táncművész ezt is halasztgatja. A szemműtét után ugyanis hetekig tilos hajolgatni és emelni, ő viszont nem akarja elhanyagolni a kerti munkákat, ezért őszre beszélte meg az operációt. Barátai, ismerősei persze féltik, de ő jól érzi magát egyedül a villában és a kertjében. A Blikknek el is mondta, hogy tudja, milyen veszélyes ez: „Tudom, ha valami bajom lenne, ne adj’ isten meghalnék, hetekig észre se venné senki. Legfeljebb az éhes kutyáim ugatása tűnne fel egy idő után a szomszédoknak.”

Medveczky hozzátette: ha az otthona lesz a végzete, akkor ezt írta neki a sors.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!