Nem bír magával Szegeden a Fidesz, már komplett komédia amit művelnek

Mint arról már korábban beszámoltunk, Botka László Szeged polgármestere, minden helyi nyugdíjasnak és általános iskolásnak évi 10 ezer forintot adna – közölte a 444.hu.

Ezen a szegedi Fidesz akkor annyira kiakadt, hogy először számolatlan ígérgetésnek nevezték Botka ötletét, majd rá következő hétre már támogatták az elképzelést, csak persze tovább is gondolták. Szerintük 10 ezer forint helyett 13500 forintot kéne adni minden évben, amit a hazug szocialista polgármester természetesen az önkormányzati médiától vonna el.

Pénteken döntött végül a szegedi közgyűlés, hogy Botka javaslatát fogadják el, míg a Fidesz javaslatát leszavazták, így az idei évtől kezdve 10-10 ezer forint támogatást kapnak majd a nyugdíjasok és az általános iskolások.

A hírre azonnal beindult a helyi Fidesz és kiadtak egy közleményt:

“Botka László és a közgyűlés baloldali többsége a mai napon leszavazta a Fidesz módosító indítványát, ezzel minden nyugdíjastól és iskolát kezdő gyermektől fejenként 3500 forintot vettek el.”

A kormányközeli médiaalapítványhoz tartozó Délmagyar erről már a következő címmel számolt be vezető cikkben:

Botkáék 3500 forintot elvettek a nyugdíjasoktól és a diákoktól.

Tehát először leszavazták majd tovább gondolták, végül mikor senki nem foglalkozott velük és célba ért a szocialista kezdeményezés újra támadtak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!