Olyat tett Orbán ma reggel amit még soha – ezt senki nem gondolt róla!

MTI / Máthé Zoltán

Orbán ma reggeli, szokásos rádióinterjújának volt egy mondata, ami mindenkit meglepett. No nem az, amikor ezredjére is elismételte, hogy Magyarország megállította a migrációt, és ezt Trump is tudja. Valószínűleg Trumpnak azt is elárulták a találkozóra való felkészítéskor, hogy 2015-ben százezreket szállított a magyar kormány buszokkal és vonatokkal Nyugat-Európa felé, ezzel segítve őket a letelepedésben. Fátylat rá.

Attól a mondattól azonban kiült a döbbenet az arcunkra, amikor

Orbán elismerte, hogy hetek óta hazudoznak!

Nem másról állította ezt, mint a babaváró támogatásról, amiről Gulyás Gergely a kormányinfón azt állította, hogy Brüsszel megtámadta a támogatási rendszert. Igaz, utána pár óra alatt kiderült, hogy nettó hazugság az egész, de ennek ellenére még egy párszor elismételték, például Novák Katalin azt nyilatkozta, hogy nem kapták meg hozzá a tamogatást, hogy elindítsák a programot. Most Orbán azonban azt mondta a rádió interjújában, hogy

tulajdonképpen nem is a bizottság “támadta meg” a babaváró programot, hanem a magyar kormány kérte a vizsgálatot,

persze csak azért, hogy később ne lehessen megtámadni. Tehát, a brüsszeli támadásról szóló nyilatkozatok

egyszerű kormányzati hazugságok voltak.

Ezek után az lenne a minimum, hogy egy olyan miniszterelnök, mint Orbán, aki a saját bevallása szerint sohasem hazudott, ezt nem tűrné el a beosztottjaitól sem, és páros lábban rúgná ki Gulyát Gergelyt és Novák Katalint is.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!