Bárki alsóbbrendű lehet, ha a Fidesz úgy akarja

Kövér László szerint vannak emberek, akiket nem illet meg az egyenjogúság.

Teljesen másodlagos, hogy a házelnök ezt most épp a melegekre mondta egy zuglói lakossági fórumon. A lényeg ugyanis nem ez. Hanem hogy a Fidesz szerint vannak alsóbbrendű emberek. Olyanok, akiket nem illetnek meg ugyanazok a jogok, mint a többi embert.

Kövér ezt most épp a melegekre mondta. De ne legyenek kétségeink: ha elfogadjuk ezt a fideszes szemléletet, akkor a jövőben bárkire ráragaszthatják a jogfosztottság matricáját. A melegek után jöhetnek a szinglik (emlékszünk ugye Mikola kijelentésére?), a gyermektelenek, a munkanélküliek, a nem keresztények, a nem fideszesek… innentől csak Orbánék pillanatnyi hangulatán múlik, hogy kiket emelnek ki az egyenjogúság ernyője alól.

Javaslom, kedves olvasó, álljon a tükör elé és vegye szemügyre saját magát. Biztosan talál a külső vagy belső tulajdonságaiban, esetleg a meggyőződései között vagy a hitében olyat, amire a jövőben a Fidesz azt mondhatja: aki ilyen, az nem lehet egyenjogú a többi emberrel.

Rohadt egy érzés lesz, ezt garantálom.

Olvassák el az alábbi idézetet:

„Egy normális cukorbeteg tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Ugye, hogy felháborító? Pedig csak a „homoszexuális” szót cseréltem ki egy másikra. A kettő abból a szempontból pedig szinte ugyanaz, hogy egyik sem az egyén választásán múlik. De legalább tudjuk, hogyan is látja a Fidesz maga körül a világot és benne minket. Akiktől adott esetben meg lehet vonni az egyenjogúságot.

És mindezt 230 évvel a francia forradalom felvilágosult eszméi után, ahol először kimondták: Szabadság, Egyenlőség, Testvériség (Liberté, Égalité, Fraternité).

Normális országban Kövér Lászlót egy ilyen kijelentés után páros lábbal rúgnák ki a közéletből, a pártjára pedig nem szavazna senki.

De a Magyarország sajnos nagyon messzire van ettől, most épp süllyedünk vissza a középkorba.

Ha csak alkalomadtán nem döntünk úgy, mint nép, hogy mi meg a kormányzás jogát vesszük el a Fidesztől.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!