Lebukott Orbán – olyan helyen szúrták ki Habonyt, aminek nagyon nem fog örülni (+képek)

A miniszterelnök háttérembere is felbukkant Washingtonban.

Alighogy vége lett Márki-Zay Péterék hivatalos washingtoni látogatásának, máris egy meglepő dologra lettek figyelmesek Kész Zoltánnal. Facebook-oldalukra feltöltött fotóikból kiderült, hogy nem másba botlottak bele az amerikai főváros utcáin,

mint Habony Árpádba és Lánczi Tamásba.

Bár néhány éve sokan úgy gondolták, hogy Habony is közte lehet azoknak, akiket Vida Ildikóval együtt kitiltottak Amerikából, a (nem hivatalos) tanácsadó nem sokra rá nyilvánosságra hozott egy képet magáról, amint Washingtonban üldögél egy aznapi újsággal a kezében. Ha ez nem Photoshop volt, és Habonyt mégis kitiltották az USA-ból, akkor nagyon úgy tűnik, hogy Orbán Viktor embercsempésszé vált, és hivatalos delegációja részeként illegálisan becsempészte Habonyt az országba.

Screenshot 20190515 143158 Facebook
Habonyék épp beszállnak az autóba – Forrás: Mindenki Magyarországa Mozgalom – Facebook

Márki-Zayék odamentek, és kézfogással köszöntek Habonyéknak, akik jó modorral viszonozták is azt, majd Habony ráparancsolt Lánczira, hogy “indulás”. Hogy mit kereshetett Orbán társaságában Habony, amikor a miniszterelnök szerint semmilyen fizetési listán nincs rajta, és hivatalosan semmilyen kapcsolatban nem állnak, nem tudjuk.

Márki-Zayék posztját és a további képeket itt megtekinthetik:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!