Így égetnek le minket külföldön: már nem csak itthon alkalmazzák a gusztustalan módszereket

Habony Árpád és Rogán Antal a Fidesz propagandistái (kép: MTI)

Orbán Viktor május 6-án bejelentette, hogy nem fogják támogatni Manfred Weber megválasztását. Mindezt azok után tett, hogy folymatosan kiállt melette, még akkor is, amikor az Európai Néppártal élesedett a konfliktusuk.

Azok alapján azonban ami most kiderült, mindez csak színjáték volt,

mert az Orbánhoz erősen köthető Habony Árpád már jóval korábban elkezdett anyagot gyűjteni Weberről, hogy megpróbálhassák lejáratni, és Orbán valószínűleg csak az anyagok elkészültére várt a szakítással.

Habony Árpád nemrégen Londonban bejegyzett hírügynökségére, a V4NA-ra hivatkozva közöl Manfred Webert támadó anyagot az Origo.hu, amiben megpróbálják a hazai közvélemény előtt csalónak beállítani. Az ok egyszerű, meg kell valahogy magyarázni a szavazóknak, miért mondanak most gyökeresen mást, mint egy hónappal ezelőtt.

Azzal vádolják a cikkben betűhalmazban Webert, hogy az EP-képviselői költségtérítésén a saját családi háza irodának kijelölt részét bérli, miközben ki sincs írva, hogy ez a képviselői irodája lenne, így tartja meg magának még ezt a pénzt is. Bizonyítékként csatolnak egy lesifotós által készített, egyébként nagyon rossz minőségű képet is, ami állítólag a politikus németországi, wildenbergi családi házánál készült április 30-án éjjel 22:30-kor, amikor a Weber hazatér.

Nem ez az első eset, amikor a Fideszhez köthető média-gépezet lesifotósokat küld rá olyanokra, akiket el akar tenni az útból. Így járt Spéder Zoltán, egykori Index tulajdonos, és Volner János egykori Jobbik frakcióvezető is, de nem úszta meg Vona Gábor vagy Juhász Péter sem.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!