Fejek fognak hullani ha ezt Orbán megtudja – ezt biztos nem egyeztették vele

Meglepő videót láthattak azok a Duna TV nézők, akik évek óta a köztelevíziót és a kormány propagandáját nézik csak, és nem merítenek más forrásból információkat. A meglepetést a csatorna egy általuk levetített hirdetéssel okozták, ami Hadházy Ákos Európai Ügyészséghez való csatlakozásáról szól – közölte a 444.hu.

A képsorok sokkolóan hathattak a köztévés nézőknek, mivel arról beszélnek benne, hogy milyen sok pénzt adott az EU Magyarországnak, és hogy a pénzek nagy részét a fideszes zsebek kitömésére fordították.

Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója januárban azzal utasította el Hadházy kérelmét a videó leadásával kapcsolatban, hogy az szerinte nem közérdekű információ, hogy valaki aláírást gyűjt az uniós ügyészséghez való csatlakozásról.

A hirdetést végül nem azért adta le a csatorna, mert meggondolta magát Dobos, hanem mert az EP-választás előtti kampányban, lehetősége van minden pártnak a közmédiában megjelentetni egy politikai reklámot. Végül a Momentum úgy döntött, hogy saját kampányfilmje helyett inkább az Európai Ügyészségről szóló aláírásgyűjtés reklámját adja be a köztelevíziónak.

Apró változtatásokat azonban eszközölni kellett az eredeti videóhoz képest, így ebben a kisfilmben kitakarták Tiborcz István, Garancsi István és Mészáros Lőrinc arcát, de a lényeg így is érthető volt a nézők számára.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!