A legmagasabb szinten tört ki a Fideszben a háború – komoly szakítás lehet a vége

Forrás: Ferenczvárosi C-közép

Ezentúl nyugodtan használhatjuk Magyarországra az orbánisztán kifejezés mellett a fuballisztán kifejezést is. Ugyanis az egészen komolynak tűnő fideszes belháború egy 25 éves ukrán idegenlégiós focista miatt tört ki, aki idén a Fradiban játszott, jövőre meg a Vidiben fog.

Tragédia, igaz? Ez olyan mértékű változás, amelyet nem lehet szó nélkül hagyni, talán tüntetést is kellene szervezni, hogy ez ne történhessen meg! Kubatov Gábor, a Fradi elnöke, aki egyben a Fidesz pártigazgatója, legalábbis nagyon mellre szívta a dolgot, hogy a Vidi több pénzt ajánlott a focistának, aki ezt el is fogadta. A dolog érdekessége, hogy a Vidi elnöke meg a Fidesz egyik legfontosabb oligarchája, Garancsi István, akinek a magánrepülőjén szokott Orbán Viktor utazgatni.

“Nekem Garancsi Istvánnal nagyon jó volt a viszonyom…”

– nyilatkozta Kubatov, ami akárhogy is nézzük, múltidő. Reméljük, ha majd Orbán mellett ülnek a VIP-páholyban, nem fognak úgy egymásnak esni, mint LMP-sek a pártülésen. Az már csak hab a tortán, hogy 12-13 milliós fizetésről vitatkoznak, miközben gyermekes családok százait fenyeget a kilakoltatás veszélye. Mindezt megfejelve,

Kubatovnak van még pofája morálról, tisztességes versenyről és társadalmi hatásról beszélni azok után, amit az országgal folyamatosan művelnek!

„Lehet morális kérdésekről beszélni a mai magyar futballban? Nemhogy lehet, kell! Csak rajtunk múlik, tisztességes-e a verseny közöttünk. Ez nemcsak morális kérdés, van a társadalomra gyakorolt hatása is.” – állítja a patyolattiszta lelkű Kubatov.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!