Újra kezdhetnek rettegni a cigányok – hátborzongató lépésre készül a kormány házi ellenzéke

Már május elsején belebegtette, most be is váltja korábbi ígéretét Toroczkai László.

Újra visszatérnek a bakancsos vonulgatások Magyarországra, erre enged legalábbis következtetni, hogy a Mi Hazánk elnöke bejelentette:

a nyár első napján Szegeden zászlót bont a mozgalomnak az egykori Magyar Gárdához hasonló “önvédelmi” szervezete.

Erről május elsején egyszer már beszélt Toroczkai, akkor azt mondta, hogy „a magyarságnak minden oka megvan arra, hogy megszervezze a saját védelmét, úgyhogy mindenki készülhet rá, hogy újra lesznek ilyen egységek Magyarországon”.

A június elsejei alakuló rendezvényen elvileg a Nemzeti Hadsereg megalakulásának 100. évfordulójára és a darutollas vitézekre is emlékezni fognak. Tegnap amúgy már érkezett ezzel kapcsolatosan egy hír, amikor Toroczkai bejelentette, hogy május 21-én “erődemonstrációt” tervez tartani a Mi Hazánk és a Betyársereg nevű neonáci szerveződés Törökszentmiklóson, hogy

így tiltakozzanak a városban tapasztalható “cigányterror” ellen.

A felháborodást az váltotta ki, hogy egy férfi állítólag több alkalommal is súlyosan bántalmazott embereket, az első eset után azonban a rendőrség szabadlábon engedte őt. Toroczkai azt írta, hogy “ha ez a terror Ásotthalmon történne, már a főtéri kalodánkba lenne zárva ez az előember, az egész kompániájával együtt”.

Erre csak annyit tudunk mondani, hogy más sem hiányzott ebből az amúgy is gyűlölettől szétfeszített országból, mint hogy járdáit újra bakancsokkal tapossák…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!