Óriásit zuhanást regisztráltak – Orbán rosszul lesz, ha meglátja ezeket a számokat

Az adatokat a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (MATESZ) adta közzé.

Minden korábbinál mélyebbre zuhant az Orbánék által letarolt megyei lapok olvasottsága. Bár általánosan, a Fidesztől függetlenül is megfigyelhető egy folyamatos példányszámvesztés a különböző lapoknál, a leglátványosabban a kormány vidéki propagandalapjai vesztettek az olvasókból.

Érdekesség, hogy a baloldali Népszava viszont még erősödni is tudott, átlagosan 21 ezer fogy a napilapból, ami egy kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt. A Fidesz országos napilapjával, a visszafoglalt Magyar Nemzettel egyelőre nem tudni mi a helyzet, mert még nem ment le a negyedéve, de ha lemegy, sem biztos, hogy meg fogjuk tudni a számaikat,

miután korábban a helyére gründolt Magyar Idők sem volt hajlandó kiadni azokat.

Feltehetően azért, mert annyira gyatra olvasottságot produkáltak. A szintén az egyik legocsmányabbnak számító Magyar Hírlap sem közölte negyedéves eredményeit, nagy valószínűséggel ugyanezen okokból.

A tavaly év végén a fideszes gigamédiaholdingba átterelt megyei lapok a hvg.hu szerint tavaly az összes negyedévben

10-11 százalékos (!) esést produkáltak, mely elképesztő módon az idei év első három hónapjában még további 11 százalékos csökkenéssel tetéződött.

Égethetik a közpénzt, felvásárolhatják maguknak a fél országot, de egyvalamit úgy tűnik, sosem lesznek képesek tehát teremteni: keresletet a hazugságaikra.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!