Mindennél mélyebbre süllyedtek Puzsérék – ilyen módszerrel eddig csak a Fideszben éltek

Annál az iskolánál is osztogatták a közös ellenzéki polgármesterjelölteket gyalázó szórólapokat, ahová az egyik támadott képviselő gyermeke is jár.

Az az általános iskolás kisfiú is kapott Puzsér hírhedt gyalázkodó szórólapjából, akinek az anyja, V. Naszályi Márta maga is rákerült a független főpolgármester-jelölt listájára. Ismeretes, Puzsér korábban egy három felsorolásból álló listát adott közzé az ellenzék közös kerületi polgármesterjelöltjeiből, az egyik oszlopba a számára elfogadhatatlannak tartott jelöltek kerültek. Ilyen volt a párbeszédes V. Naszályi Márta is, akit Puzsér

„gyűlölködő, agresszív, arrogáns és összeférhetetlen balliberális rettegőnek” nevezett.

Hogy mire alapozta ezt a kijelentését, azt természetesen nem indokolta meg a szórólapon. Egy dolog azonban szórólapra írni véleményünket politikai ellenfeleinkről, és egy egészen másik általános iskolás gyerekek kezébe nyomni azokat, márpedig Puzsér egyik aktivistája ezt tette. Ami még felháborítóbb, hogy ráadásul pont annál az iskolánál, ahova V. Naszályi gyereke is jár, sőt konkrétan neki is adtak a szórólapból. A gyermek, miután átvette, állítólag azt mondta az aktivistának, hogy

“Azt tudja, hogy itt az első név az anyukám?”

A hírek szerint ezzel annyira sikerült meglepnie az aktivistát, hogy az válaszolni sem tudott. A fiú viszont hazavitte a szórólapot, megmutatta az anyjának, aki erre meghívta egy beszélgetésre Puzsért, hogy tisztázzák a rágalmakat. Hozzátette:

ezentúl általános iskolásokat is céloz a Jobbik és az LMP kampánya?

V. Naszályi reményét fejezte ki, hogy ebből nem lesz gyakorlat, és az egyes ellenzéki pártok nem fogják – a Fideszhez hasonlóan – a politikai pedofília terepévé tenni Budapest utcáit.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!