Kiröhögték Orbánt Németországban, de Tiborcz is kapott belőle

Kép forrása: Facebook

Komolyan elkezdtünk aggódni a német közszolgálati televizió jövőjével kapcsolatban, mert úgy látszik, ők még nem értesültek róla, hogy Tiborcz István, a miniszterelnök veje nem közszereplő, és bizony más megítélés alá esnek így a róla bemutatott anyagok.

Mindenesetre, a hír vagy nem jutott el még Németországba, vagy röhögnek ezen is, úgyanúgy, ahogy Orbánt kiröhögték egy műsorukban. Oliver Welke műsorvezető EP-választásokat megelőző műsor sorozatának legutóbbi témája a korrupció volt.

“Természetesen nem szeretnénk elfeledkezni a kedvenc magyarunkról, Orbán Viktorról,

vagy ahogy a barátai hívják Gulyás Fülekkel”

– vezeti fel a Magyarországról szóló részt a műsorvezető. A Felcsútról és az 1 milliárd euró-ra rúgó EU-s pénzek gyanús elköltéséről szóló kommentár közben, a háttérben Juncker kezében egy euro köteggel a gyerekként megjelenített Orbánnak magyaráz: “Aztán ne sikkassz el mindent egyszerre!” Mindezekután gratulálnak Tiborcz Istvánnak a pénzügyileg is megtérülő házasságához.

De a gúnyolódás közben az is kiderül, hogy a műsorkészítők igen tisztában vannak a súlyos magyar állapotokkal:

“Pedig a magyar kormánynak azonnal javítania kéne az egészségügyi ellátáson, mert az ország polgárai hat évvel élnek kevesebbet, mint az átlag európai.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!